tirsdag 12. juli 2011

Frustrert frue...

...ja,det er meg:S Vi har ikke akkurat hatt verdens beste sommervær hos oss til nå.  
Og dette er værutsikten videre...

Og jeg som hadde så lyst til å lage en koselig sittekrok foran huset i år,sukk. Der skulle jeg sitte i skyggen og lese interiørblader,og drikke kaffi:) Ikke fullt så trivelig, hverken for meg eller bladene, at det ikke er tak over plassen min.
Så noe måtte gjøres, og slik ble det:D
De flotte skyene skal skjule hvor fantastisk kjedelig det er der nå;) Det jeg ville vise dere,var selvfølgelig presenningen:D
 Vakkert er det ikke,men det holder plassen tørr:)
Så nå blir det krok alikevel♥
(bilder kommer,selvfølgelig,må bare lage kroken først;))

3 kommentarer:

Mamsens hus sa...

Hei :)
Det var lurt. :)
Fint å bruke det man har, sommeren blir så kort når man må være inne.
Ha en fin dag. :)

mona.z sa...

Ja, pressenningen gjør jobben sin, og det er jo det viktigste. Gleder meg til å se hvordan du stasjer den nå tørre uteplasssen. Du skulle bare visst hvor mange provsoriske og stygge løsninger jeg har hatt opp gjennom årene, her vest trengs det virkelig tak over uteplassene. Nå har jeg fått helt greie gjennomsiktige takplater over pergolaen, og bruker kroken mye. Men som jeg sier til mannen min: DET ERSTATTER IKKE DET PLANLAGTE LYSTHUSET!!!!! Ønsker deg en fin tirsdag, seinvakt på meg. Vi knottes, klem:)

RoseSommer sa...

Å, så synd dere har dårlig vær. Får nesten dårlig samvittighet, jeg som har sittet på Rakke utenfor Stavern i HELE dag i strålende vær!
Det blir nok brukelig på uteplassen din med pledd, godt i kaffekoppen og ukeblader. Og kanskje en lun kveldsstund med noen tente lys?